Hinnasto

Testin hinta 60€ /koira.

Saman omistajan toinen koira tai toinen testi eri pedolla = 40€

Saman omistajan kolmas tai siitä useampi koira / testi  = 30€


Laumatesti 60€/testi (tarkoitettu saman omistajan kahdelle tai useammalle koiralle).

La
umatestistä: 
Se voidaan tehdä saman perheen koirille, jotka tulevat toimeen keskenään. Koirien lukumäärä on kahdesta ylöspäin, järkevä maksimi alkaa olla viisi tai kuusi
koiraa kerralla. Jokainen koira tarvitsee oman ihmisen liinan päähän. Laumatestistä paras hyöty ja informaatio tulee, kun koirat ovat ensin käyneet yksilötestissä, josta ne ovat saaneet tarkat yksilölliset arvostelut. Laumatesti tulee ikäänkuin mansikkana kakun päälle antaen lisätietoa mm. laumadynamiikasta jne. 

Huom! Porrastettu hinnoittelu koskee samassa testitapahtumassa suoritettuja testejä
 

Testimaksuja ei peritä etukäteen, vaan ne suoritetaan käteisellä paikan päällä.
Jos mahdollista, varaathan tasarahan matkaan.

Tietoa testiin tulijalle


Jos koirallasi on juoksut, ilmoitathan siitä viipymättä asian todettuasi: ilmot.petotestit@gmail.com, jolloin koirasi aika siirretään viimeiseksi, näin se ei häiritse muiden koirien testiä

Testipaikkoja on rajoitetusti ja ilmoittautuminen on sitova. 
Mikäli et pääsekään testiin, muistathan ilmoittaa siitä viipymättä meille ilmot.petotestit@gmail.com, jotta voimme antaa paikan seuraavalle! 


Ennen Petotestiin tuloa: 

ILMOITTAUTUMINEN:
Jos olet ilmoittautunut normaalisti sähköisen lomakkeen kautta, tarkistathan että olet saanut vahvistuksena sähköpostin. Mikäli et ole saanut vahvistusta, otathan yhteyttä ilmot.petotestit@gmail.com. Näin aikataulukirjekin tulee perille ajoissa.
Huomioithan, että kirjoitat sähköpostiosoitteen oikein ja annat aktiivisessa käytössä olevan sähköpostiosoitteesi, niin posti tulee sinullekin perille!

 


AIKATAULU: 
Aikataulu tulee yleensä viikkoa ennen, viimeistään muutamaa päivää ennen ja se tulee ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.
Muistathan ystävällisesti kuitata aikataulun ja infon saaduksi! 

Aikataulu kannattaa tarkistaa vielä edellisenä iltana klo 20 jälkeen, mahdollisten pienten muutosten johdosta.
Mikäli et ole saanut aikataulua viimeistään muutamaa päivää ennen testiä, tarkistathan roskapostisi ja mikäli ei viestiä ole sielläkään, otathan yhteyttä ilmot.petotestit@gmail.com

Otathan ystävällisesti huomioon, että aikataulu on arvioitu aikasi testiin. Aikataulu on apuvälineemme testipäivän sujuvuuden ylläpitämiseksi ja aikataulussa saattaa olla joskus hieman muutosta (maksimissaan noin +/- 1h). Jokainen koira testataan aina yksilöllisesti ja testiaika vaihtelee koirakohtaisesti. Myös satunnaiset pienet muut muutokset aikataulussa ovat mahdollisia muistakin syistä.  Otathan tämän ystävällisesti huomioon testeihin saapuessasi. Saavuthan ajoissa, noin tuntia ennen omaa arvioitua aikaasi.  (Päivän ensimmäisten koirien ei tarvitse olla kuin noin 15min ennen). 

 


VALOKUVAUS/ VIDEOINTI:  Testipaikoilla on usein valokuvaaja, mutta varauduthan silti omiin kuvausvälineisiin sekä mielellään myös kuvaajaan, mikäli haluat varmistaa oman koirasi ikimuistoiset ja onnistuneet kuvat ja/tai videot! Kuvaus ei sisälly testin hintaan eikä niistä myöskään koskaan veloiteta erillistä maksua. Mikäli olemme saaneet onnistuneita valokuvia, ne löytyvät noin 2-4 viikon sisällä Facebook-sivuiltamme (Petotestit koirille) ja kuvat ovat tarkoitettu kaikkien testeissä käyneiden iloksi (kuvia saa käyttää yksityiskäyttöön ja jakaa esim. Somessa).   
(HUOM! Mikäli sinulla ei ole omaa kuvaajaa matkassa, käänny hyvissä ajoin ennen testiä testipaikalla Askon puoleen, niin avustaja varmasti löytyy!)


KOIRAN VARUSTEET
- Varaathan koirallesi kuristamattoman pannan tai valjaat
- muistathan ottaa juomakupin + vettä

- Et tarvitse omaa pitkää liinaa, testipaikalla on 10m liinoja, joita voi lainata. Oman liinan saa toki ottaa mukaan.
- Varaathan koirallesi kuumalla kelillä tarvittavaa viilennystä (esim. viilennysloimet tms.).



TESTIMAKSU:
Testimaksu suoritetaan käteisellä paikanpäällä ennen testiä, ilmoittautumisen yhteydessä.
Varaathan ystävällisesti tasarahan, mikäli mahdollista.


 

Saavuttuasi Petotestiin:
 

1: Ilmoitaudu järjestäjälle ensin ilman koiraa. Ilmoittautumisen yhteydessä peritään osallistumismaksu, joka maksetaan käteisellä. Varaathan mielellään tasarahan mukaasi. ​
 

2. Saapuessasi paikalle hyvissä ajoin (noin tuntia ennen omaa aikaanne), sinulle jää aikaa käyttää koirasi tarpeillaan ennen testiä (Huom! Juoksunarttujen ulkoilutus vasta kun päivän urokset on jo testattu).
Järjestäjä ohjeistaa tarkemmin omasta testivuorostasi, koirien ulkoilutuksesta yms..

Ulkoilutathan koirasi riittävän hyvin, jotta sen on mukava suorittaa testiä ja näin myös turha pissamerkkailu ja ulostaminen alueella jää minimiin. Kerääthän koirasi jätökset pois sieltä, minne ne eivät kuulu. Näin varmistamme että olemme jatkossakin tervetulleita koirinemme.


Huolehdithan, että koirasi ei näe testialuetta ennen testiä eikä ulkoilutushetket häiritse muiden koirien suorituksia. 
Testialueella ja sen lähellä/ näköyhteydessä ei saa olla testien aikana muita koiria kuin vain kulloinkin testiin osallistuva(t). Näin ollen sillä ei ole merkitystä, onko koirasi mahdollisesti aggressiivinen muille koirille. Samoin koiria ei lähestytä tai kosketa muut kuin omistaja, joten ei haittaa, vaikka koirasi olisi pidättyväinen tai arka tai aggressiivinen vieraille ihmisille.

Vaikka olet valmistautumassa testiin, annathan edellä olevalle koiralle rauhan suorittaa testiä, palautua ja kuulla loppupalaute. Odotathan järjestäjän ohjeistamassa paikassa ennen omaa vuoroasi - sinut kutsutaan testiin vuorollasi.  


HUOM! Juoksunartut tulee ulkoiluttaa vasta juuri ennen omaa vuoroaan päivän lopulla, jotta muut koirat eivät tuoksuista häiriinny.

3. Testi alkaa haastattelulla, jonka yhteydessä saat tarvittavat toimintaohjeet testin kulkuun.  
Lisäohjeita saat testaajalta testin edetessä. Tarvittaessa kysy tarkennusta, mikäli jokin jäi epäselväksi.

4. Testin alkaessa koira kytketään jälkiliinaan, jonka saat myös lainaksi meiltä.

Koiran voi tuoda testiin kuristamattomassa kaulapannassa tai valjaissa. Varusteiden tulee olla istuvia, jotta koira ei voi vetää niistä  itseään läpi. Täysin kuristavaa pantaa ei voi käyttää testin aikana.

5. Testin jälkeen saat suullisen palautteen arviointikaavakkeen sekä diplomin kera testaajalta.

Tuolloin sinulla sekä yleisöllä on mahdollisuus vapaasti esittää kysymyksiä. Muistathan, että tyhmiä kysymyksiä ei ole ja mikäli mieltäsi askarruttaa jokin seikka, se kannattaa ehdottomasti kysyä! 
 

Testin jälkeen:

- Älä anna koirasi tutustua muihin koiriin testipaikalla, edes tuttuihin, sillä testin jälkeen koira on usein rasittunut eikä välttämättä halua tehdä kenenkään kanssa tuttavuutta. 
- Muistathan testin jälkeen tarjota koiralle vettä ja kuumalla ilmalla myös tarvittavaa muuta viilennystä




HUOM! Testien hintaan ei sisälly valokuvaus, vaikka testeissä pyrimme aina mahdollisuuksien mukaan toki myös kuvaamaan muistoja! Varauduthan siis myös omiin tallennusvälineisiin, jotta varmistat omat muistosi. Apuvoimia on löytynyt aina niiden käyttämiseen, mikäli saavut yksin! Kysy apua rohkeasti ennen omaa testiäsi!


 

petotestit@gmail.com
 
Asko Sorvo +358 46 563 55 39
 

Yhteystiedot

Ilmoittautumiset

Lomakkeella
Tekstiviestillä
+358 40 549 3000
ilmot.petotestit@gmail.com
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2017 PETOTESTIT

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now