top of page

Lahjavinkkejä

AAA__Joululahja.jpg

Anna PETOTESTIT®- lahjakortti ystävälle, puolisolle, siskolle, kummille, äidille, isälle...
- siis kenelle tahansa, jolle oma koira ja sen hyvinvointi on tärkeä sydämenasia! 


Lahjakortin hinta on 60€,
Huom! Lahjakortilla ei ole rajoitettua voimassaoloaikaa
(Postikulut sisältyvät hintaan)

Petotestit® ovat Asko Sorvon kehittämä koirien testaus- sekä koulutusmenetelmä, joka soveltuu aivan kaikenlaisille tassusankareille, seurakoirista erilaisiin työkoiriin! 

* Opit tuntemaan omaa koiraasi ja sen luonnetta sekä  ominaisuuksia yhä paremmin

* Koirien käyttäytymisen ja elekielen oppiminen helpottaa myös monia haasteita arjessa tai erilaisissa harrastuksissa ja työtehtävissä

* Opit lukemaan koirasi elekieltä petouhkatilanteissa ja voit ennakoira ja ehkäistä vaaratilanteet paremmin

* Jokainen koira on testissä aina Onnistuja - testit toteutetaan koiralähtöisesti ja yksilöllisesti

* Jokainen koira saa testin jälkeen kattavan suullisen ja kirjallisen arvioinnin sekä petokohtaisen upean diplomin, jotka on kuvittanut taitelija Juha Aarrepalo! 


 

AA_P4990660.jpg

Petotestit® ovat kehittyneet vuodesta 2012 alkaen palvelemaan kaikkia koiria omistajineen. Testien kehitys jatkuu yhä nykyaikaisen koiratieteen kehittymisen myötä sekä monien eri yhteistyötahojen kanssa. Olemme mukana myös Massachusettsin yliopiston geenitutkimusprojektissa!

Asko Sorvon kirjoittama OIKEA VALINTA on jokaiselle koiranomistajalle  soveltuva kirja, joka herättelee ajattelemaan erilaisia valintatilanteita liittyivätpä ne koirien hankintaan, jalostusvalintoihin, harrastuksiin tai arkielämän tilanteisiin.

Kirjassa on tilaa myös omille havainnoille ja muistiinpanoille, joten kirjasta saa räätälöityä itselleen oppaan, joka kannattaa aina välillä ottaa hyllystä luettavaksi ja pohdittavaksi! 

Oikea Valinta- kirja 39€
(Hinta sisältää postikulut Suomessa)

 

AAA__lahjaksi kirja.jpg
bottom of page