Petotestien taustaa

Petotesteissämme on testattu vuosien varrella tuhansia koira. Koiria on ollut lukuisista eri koiraroduista. Petotestien testaajana toimii Asko Sorvo, jolla on kokemusta laumanvartijakoirista jo 80-luvulta. Idea petotesteistä alkoi laumanvartijoiden ominaisuuksien testaamisesta ja laajeni kuitenkin äkkiä kaikkia rotuja palvelevaksi testaustoiminnaksi. 

Asko Sorvo

Askolla on pitkä tausta koirien parissa ja hän on tehnyt tiivistä yhteistyötä kasvattajien ja koirien testaajien kanssa muun muassa entisen Jugoslavian alueella, Belgiassa, Ranskassa, Tšekeissä ja Unkarissa. Siellä hän on päässyt seuraamaan myös paikallisten koirien testaamista. Asko on tehnyt opintomatkoja lukuisten petoasiantuntijoiden, kuten mm. Reijo Sauvulan luokse.
 

Askon yhteistyökumppaneihin kuuluu myös Sulo Karjalainen Kuusamon Suurpetokeskuksesta. Suomessa Asko on ollut mukana yli 800 eri rodun luonnetestissä ja kouluttanut aggressiivisia- sekä ongelmakoiria vuosien ajan. Hänellä on myös pitkä tausta usean koirayhdistyksen parissa. Asko on toiminut  mm.Myrsky-elokuvan eläinkoordinaattorina. Petotestaajan oma rotu on sarplaninac, joka kuuluu laumanvartijarotuihin. 

petotestit@gmail.com
 
Asko Sorvo +358 46 563 55 39
 

Yhteystiedot

Ilmoittautumiset

Lomakkeella
Tekstiviestillä
+358 50 3032267
ilmot.petotestit@gmail.com
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2017 PETOTESTIT

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now